Bucs (9-3) gästas av Bills (7-5). Den här outingen är ingen som Bills ser fram emot. De möter nämligen ärkenemesis Tom Brady igen. Denna gång i en Bucs jersey kontra en Patriots, men det spelar mindre roll - Brady har nämligen ägt Bills sedan småskolan som det känns. Brady är 32-3 mot Bills över sin karriär. En osannolik statistik som berättar Bradys storhet, samtidigt som den också berättar hur stark den varit över åren. Inte en QB sedan 1950 har haft samma vassa statistik mot ett specifikt lag. Brady kan Bills in och utan. Notera det.

Jag har svårt att se Bills överraska borta mot Bucs, men jag har full respekt för Bills, eftersom de är riktigt bra när de spelar sin bästa fotboll. MEN när du går igenom all statistik ser det hemskt mörkt ut för Bills, eftersom Brady är Brady. Han har dessutom en offensiv som rullar fram, där även TE Gronkowski har haft det lätt över åren. Han har hela sex matcher mot Bills, där han tagit emot bollar för +100 yards. Det är starka papper.

Jag spelar Bucs -3 till oddset 1,78 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. En statistik som är obetalbar är hur Brady har skött sig mot motståndare, där deras QB är under 25 år. Han har lekt med dem. Han är 8-0 mot dessa. Bills QB Allen har mött Brady vid tre tillfällen och statistiken säger 0-3. Notera det.

2. Bucs Brady är 9-3 på säsongen. Han snittar 314 passade yards per game. Han har 34 touchdowns mot 10 interceptions. En "passer rating" som berättar 104. Bills Allen då? Han är 7-5. Snittar 268 passade yards per game. Han har 26 touchdowns mot 10 interceptions. Brady älskar decemberfotboll och är 67-16 under den här månaden. Hans motståndare får hårda julklappar mest hela tiden således. Han har dessutom spelat "lights out" på hemmaplan med 20 touchdowns som berättar just det.

3. Bills RBs har inte fått till det i år. De har snittat 18 rush yards per game. Det är bara Jaguars och Giants som har sämre statistik.

4. Bills har en av ligans bästa secondary när de är skadefria. Idag möter de en av ligans bästa offensiv och min fråga är; hur skall Bills kunna stoppa passen till Evans, Godwin och Gronk? Jag kan inte se det. Då har vi fortfarande inte nämnt Bucs RB Fournette som är mer stabil än en Energizer-bunny. Brady har så många val i sin spelbok att det nästan är löjligt.

5. När också skadeläget hos Bucs är bättre än på mycket länge, då blir det tufft för Bills. Såväl cornerback-ässet Jamal Dean och Bucs returnspecialist Darden är borta från skadelistan och har blivit godkända för spel i afton.

6. Bills har dessutom haft det svårt att stå emot motståndarnas springspel på slutet. Då är inte Bucs med RBs Fournette och Jones rätt medicin till korrigering. Fournette har verkligen klickat med Brady och han används som löpare och som passningsmottagare. Någon som kommer ihåg Patriots James White? Just det. Samma kvaliteter som Fournette.

7. Bills måste få ordning på sitt spel. Bli mer jämna över ett antal matcher. Nu är det för mycket upp och ner och det fungerar inte. När Bills är bra, då är de jättebra. När de är usla; ja, då är de rakt ner i källaren. Notera det.

Jag spelar på Bucs och Brady. Dennes statistik mot Bills är helt osannolik och alla vet om det. Det har satt sig i Bills huvud. Jag spelar Bucs -3 till oddset 1,78 hos Pinnacle . Det här kommer bli en toppmatch. Missa inte denna!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip